8 must-haves voor een verlengd zomergevoel

8 must-haves voor een verlengd zomergevoel

26 augustus 2024 0 Door Deugenieten

De zomer is in volle gang en er staan nog heel wat warme dagen op het programma. Om je helemaal in zonnige stemming te houden, geeft Deugenieten je graag enkele inspirerende ideeën om dat zomerse gevoel nog heel wat langer te laten duren.

GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY

Deugenieten zorgt ervoor dat je je deze zomer alvast niet zal vervelen. We geven de komende weken immers heel wat leuke geschenken weg. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en kom er als eerste alles over te weten!

4711 Remix Green Oasis

De nieuwe 4711 Remix Green Oasis is een fruitig-bloemige mix die je meeneemt naar de prachtige stranden en uitgestrekte natuur van Bali.

Extra frisse kick

Deze geurmix begint met een pittig trio van citroen, drakenfruit en watermeloen. In het hart vullen bloemige impulsen van magnolia en gardenia de geurcocktail aan. Aquatische akkoorden voeren je in gedachten mee naar een tropische bestemming middenin de jungle. In de basis zorgen cederhout, sandelhout en muskus voor contrast waardoor een moderne noot wordt achtergelaten. 4711 Remix Green Oasis is als het ware een fruitige verfrissing, een bloemenbriesje en een waterige plons tegelijkertijd.

Happy, loud, fun

Luid, onconventioneel en klaar voor elk avontuur, dat straalt de geur van 4711 Remix Green Oasis uit. Bovendien past deze frisse geur bij zowel hem als haar. Dankzij zijn kleurrijke, gedurfde ontwerp in een mix van helder groene tinten is 4711 Remix Green Oasisis een echte blikvanger die je bij de eerste aanblik meeneemt op avontuur naar de groene oase op Bali.


Burlington x Lavish

Wat krijg je als een iconisch beenmodemerk samenwerkt met een bekend pre-mix cocktailmerk? Juist, een socktail! De boeiende samenwerking tussen Burlington x Lavish Whisky Cola cocktail leverde alvast een mooi en lekker resultaat.

Ready to wear meets ready to drink

Burlington staat bekend om zijn klassieke argyle patroon, dat zijn wortels heeft bij de Schotse clans in het begin van de 18de eeuw. Net zoals Burlington-sokken traditie omarmen en dit combineren met opvallende kleuren, motieven en one-size-fits-all gemak, doet Lavish hetzelfde met zijn gevarieerde reeks cocktails, gecreëerd voor elke smaak, stemming en gelegenheid. Geïnspireerd door reizen en wereldwijde avonturen, presenteert Lavish een ruim aanbod aan smakelijke drankjes die garant staan voor een fijn feestje.

Joie de vivre

Beide huizen staan bekend om hun oog voor detail en joie de vivre. Deze zomer presenteert Burlington de Queen en King sok met een sierlijke letter ‘L’, terwijl Lavish zijn whisky cola in een Burlington jasje steekt.

Het Burlington x Lavish blikje is voorzien van de iconische argyle print en biedt een licht koolzuurhoudende kant-en-klare cocktail. Het combineert de zachte rijkdom van whisky met de zoete en sprankelende smaak van cola.

Deugenieten mag enkele sets bestaande uit Burlington sokken en Lavish cocktails weggeven. Vul het deelnemingsformulier onderaan dit bericht in. Wil je extra kans maken, neem dan zeker ook een kijkje op onze Instagram en Facebook.


Sennheiser HD 620S hoofdtelefoon

Dankzij de HD 620S, de nieuwste hoofdtelefoon in de alom geprezen HD 600-reeks van Sennheiser, is het alsof je een klein concertzaaltje op je hoofd hebt zitten. Met zijn open geluid in een gesloten behuizing is het alsof je de hele wereld buitensluit, maar de muziek binnenhaalt. De hoofdtelefoon is dan ook ideaal voor als je je even helemaal wilt verliezen in je favoriete nummers.

Uitgebalanceerd geluid

De HD 620S biedt een zeer uitgebalanceerd geluidsprofiel, met heldere hoge tonen, warme middentonen en strakke bassen. Dit zorgt voor een aangename luisterervaring voor verschillende muziekgenres. Bovendien zorgen de zachte oorkussens en de lichte constructie voor heel wat comfort zodat je de HD 620S urenlang kunt dragen zonder vermoeidheid.

Duurzaam ontwerp

Dankzij de hoogwaardige materialen heeft deze hoofdtelefoon een robuust ontwerp waardoor hij lang meegaat. Ook biedt de HD 620S een goede isolatie van omgevingsgeluid waardoor hij uitermate geschikt is om te gebruiken in drukke omgevingen.

Dit alles maakt dat de Sennheiser HD 620S perfect is voor wie onderweg wilt genieten van studiokwaliteit geluid. Met deze koptelefoon haal je het beste uit je muziek en ontdek je nieuwe details die je nog nooit eerder gehoord had.


Mattel zet in op inclusiviteit

Speelgoedfabrikant Mattel zet een grote stap in de richting van inclusiviteit. Het bedrijf belooft dat 80 procent van zijn wereldwijde spelletjesassortiment tegen eind 2024 geschikt zal zijn voor kleurenblinden. Dat is goed nieuws voor zo’n 300 miljoen mensen wereldwijd die kampen met een vorm van kleurenblindheid.

Kleurenblind-proof

Door enkele slimme aanpassingen aan de spellen kunnen vanaf nu ook mensen die kleurenblind zijn gewoon aanschuiven aan de spellentafel om onder meer het wereldberoemde kaartspel UNO te spelen, net als tal van andere Mattelspellen zoals Phase 10, Blokus en Tumblin’ Monkeys.

Patronen en symbolen

Het bedrijf ontwikkelde oplossingen op maat voor spelletjes, zoals patronen, tactiele tips en symbolen om ervoor te zorgen dat kleur niet de enige manier is om kaarten of componenten van elkaar te onderscheiden. Bovendien worden alle mobiele versies van de favoriete kaartspellen van Mattel aangepast voor personen met kleurenblindheid.

Deugenieten mag enkele exemplaren van UNO, inclusief handig draagtasje voor de UNO-kaarten, weggeven. Vul het deelnemingsformulier onderaan dit bericht in. Wil je extra kans maken, neem dan zeker ook een kijkje op onze Instagram en Facebook.


Kleurrijke Burlington sokken voor speelse voeten


Skechers Uno – Summer Stand2

Wie aan warm weer denkt, denkt aan sandalen. Dat die niet saai maar wel hip kunnen zijn bewijst Skechers met zijn mooie en praktische Uno – Summer Stand2. Deze trendy sandaal roept een instant zomergevoel op en valt gegarandeerd bij elke vrouw in de smaak.

De Uno – Summer Stand2 van Skechers is een veganistische T-strap sandaal, geïnspireerd op het iconische Uno-silhouet van Skechers. De sandaal heeft een in reliëf gemaakte nylon bovenkant met een verstelbare slingback-band. Dit ontwerp bevat een gevoerde Yoga Foam-voetbed en een zichtbare Skech-Air-luchtkussen middenzool.

Deze zomerse sandaal glijdt moeiteloos aan je voeten en laten je onvermoeibaar genieten van heerlijke wandelingen.


s.Oliver Feels Like Summer

De veelzijdige geur van s.Oliver Feels Like Summer hult je in een puur zomergevoel en neemt je mee naar de zee, waar je het geluid van de golven en de zilte lucht met al je zintuigen ervaart. Deze limited edition laat je zo de ware schoonheid van de zomer ontdekken.

Voel de zomer

s.Oliver Feels Like Summer is een verfijnde cocktail met een aangename basis van fruitige en bloemige noten. Een vleugje pittige perzik en verfrissende meloen, gecombineerd met bloemige noten van roos en jasmijn straalt zomerse lichtheid uit. Gebaseerd op een houtachtige en sensuele basis van sandelhout en drijfhout, is s.Oliver Feels Like Summer de perfecte geur voor zomerse dagen. Deze eau de toilette is gebaseerd op een 100% vegan formule, volledig vrij van dierlijke ingrediënten en stoffen van dierlijke oorsprong.

Gevestigde waarde

Het flesje bevat een kleurenschema van zeeblauwe en rode tinten die de maritieme look op een oceaanblauwe achtergrond complementeren. Het geheel laat je dromen en herinneringen ophalen van onvergetelijke zomermomenten.

Feels Like Summer staat sinds 2016 elk jaar voor een puur zomergevoel. De geur van dit jaar borduurt voort op het succes van de gelijknamige editie van vorig jaar en straalt met zijn geurige en veelzijdige samenstelling en bijpassende design een gevoel van zomerse lichtheid uit. Perfect voor zij die willen genieten van de vrijheid van de zomer.

Deugenieten mag enkele heerlijke s.Oliver geurtjes van deze limited edition weggeven. Vul het deelnemingsformulier onderaan dit bericht in. Wil je extra kans maken, neem dan zeker ook een kijkje op onze Instagram en Facebook.


Breaker

Voor de drukke levensgenieters onder ons die vaak onderweg zijn is er de lekkere snack Melkunie Breaker. Breaker is een lekker yoghurt-tussendoortje met fruit, handig voor onderweg.

’s Ochtends een rondje joggen, gaan werken, snel boodschappen doen,… het ontbreekt ons vaak aan tijd of
energie om wat lekkers te maken voor onderweg. Dankzij de handige knijpverpakking van Breaker heb je steeds een heerlijke yoghurt bij de hand. Breaker is dan ook de ideale on-the-go snack om te nemen op een dagtrip, tijdens een picknick of naar school en het werk.

Het assortiment van Breaker is nu ook bij Delhaize verkrijgbaar en bestaat voorlopig uit drie smaken: aardbei, banaan en vanille.

GIVEAWAY – Maak kans op Burlington sokken en Lavish cocktail, het handige UNO-kaartspel of het s.Oliver Feels Like Summer geurtje!

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Ontdek Amsterdam, zijn unieke attracties en must-see plekjes

Volg ons op sociale media of contacteer ons