De zomerrevues van Het Witte Paard in Blankenberge

De zomerrevues van Het Witte Paard in Blankenberge

9 augustus 2024 0 Door Deugenieten

Deze zomer biedt Het Witte Paard in Blankenberge een dubbel spektakel met twee unieke shows die garant staan voor een onvergetelijke ervaring vol muziek, dans, humor en sfeer.

GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY

Deugenieten zorgt ervoor dat je je deze zomer alvast niet zal vervelen. We geven de komende weken immers heel wat leuke geschenken weg. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en kom er als eerste alles over te weten!

Jonger dan je denkt met Jacky Lafon: lachen als verjongingskuur

Jacky Lafon begon enkele jaren geleden met namiddagshows in Het Witte Paard, zodat het talrijke publiek dat van het binnenland komt op een aangenaam uur terug naar huis kan. Ondertussen zijn deze voorstellingen uitgegroeid tot een ware traditie en winnen ze ieder jaar nog aan populariteit.

In Jonger dan je denkt zorgt Jackie Lafon met de nodige portie humor voor een verjongingskuur op basis van dat wonderlijke medicijn: de lach. Lafon is het stralende middelpunt van de vrolijke en dynamische variétéshow waarin het publiek getrakteerd wordt op bijna drie uur puur entertainment. Zo gooit de 77-jarige Lafon met alle gemak haar benen in de lucht, speelt ze sans gêne een opgewonden callcentermedewerker en doet ze de lachspieren overuren slaan als politieagent. Met bijna 60 jaar ervaring op het podium weet ze als geen ander hoe ze haar publiek moet entertainen met een mix van humor, zang, dans en acrobatie. En dat zonder enig moeite.

De variétéshows van Het Witte Paard zijn al jaren een vaste waarde aan de Belgische kust en zorgen telkens voor een leuke mix van muziek, dans en humor die generaties overstijgt. Producent Ben Van den Keybus houdt die traditie in stand door naast Jackie Lafon nog een aantal andere artiesten op het podium te verzamelen. Zangeres Lissa Lewis slaagt erin om bij elk nummer het publiek met haar prachtige stem te betoveren. En terwijl David Vandyck voor de nodige kippenvelmomenten zorgt, brengt Michael Lanzo volop ambiance. Het internationale showballet The Vegas Showgirls en goochelaar Rafael zorgen voor visuele magie en komische intermezzo’s. De internationale act van Daniel Golla voegt letterlijk en figuurlijk een hoogvlieger toe aan het spektakel.

De middagshow Jonger dan je denkt is met voorsprong de vrolijkste variétéshow aan zee. De show begint om 14.00 uur en biedt de mogelijkheid om vooraf te genieten van een driegangenmenu met live-muziek in Restaurant Colisee. Jonger dan je denkt loopt tot en met 22 september,

Hot Summer Night: Een dynamisch feestje voor de zintuigen

De internationale revue van Het Witte Paard staat bekend om haar combinatie van schitterende stemmen, adembenemende acts, prettige humor en veel ambiance. En dit jaar is geen uitzondering. De avondshow Hot Summer Night wordt door producent Ben Van den Keybus dan ook omschreven als zijn “meest dynamische show ooit.”

Vanaf de eerste minuut barst het feest los met zwoele ritmes die perfect aansluiten bij de optredens van zangeressen Sandrine en Anke Goergen. Nieuwkomers Jens Broes en Lien Van den Bossche imponeren met hun krachtige stemmen, terwijl Patrick Onzia en Peter Thyssen naast hun zangtalenten ook voor de nodige komische noot zorgen. Samen met het grote showballet van The Vegas Showdancers houden ze het publiek bijna drie uur lang in de ban met wervelende muziek, opwindende dansnummers en razendsnelle kostuumwissels. De diverse internationale acts, afwisselend grappig, spannend en magisch, blijven verbazen.

De sfeer van pure ontspanning tijdens Hot Summer Night sluit perfect aan bij een zomerse dag aan zee. En hoewel de shows hun vertrouwde publiek aantrekken, vinden steeds meer jongeren hun weg naar Het Witte Paard. De verjonging van het publiek zorgt er ook voor dat de muziekkeuze en aanpak van de show hedendaagser geworden is.

Terwijl de Vlaamse hits onlosmakelijk verbonden blijven met het DNA van het theater weten ondertussen ook steeds meer buitenlandse bezoekers de weg naar Het Witte Paard te vinden.

Voor wie na de show het feest wil verderzetten is er elke avond trouwens een afterparty in Discotheek Colisee Live. Deze is uitgegroeid tot een fenomeen en zorgt ervoor dat het feest tot in de late uurtjes doorgaat.

Hot Summer Night, op donderdag, vrijdag, zaterdag, maandag en dinsdag, tot 28 september 2024. 

Voor beide shows zijn tickets beschikbaar via www.witte-paard.be of via 070 250 200.

GIVEAWAY – Maak kans op duotickets voor ‘Jonger dan je denkt’ en ‘Hot Summer Night’

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: De Wintertuin van de Ursulinen, een ongekende parel van de art nouveau

Volg ons op sociale media of contacteer ons