Goeste zet de culinaire troeven van Knokke-Heist in de kijker
Van 3 tot 13 november vindt in Knokke-Heist de derde editie van Goeste plaats. Deze niet te missen culinaire belevingsweek zet de smakelijke troeven van Knokke-Heist in de kijker en verrast dit jaar opnieuw met een vingerlikkend aanbod.
Het culinair festival Goeste wil de lokale horeca in Knokke-Heist in de bloemetjes zetten en zowel bewoners als bezoekers de mooie mix aan drank- en eetgelegenheden laten (her)ontdekken. Tijdens deze culinaire tiendaagse kan je je verwachten aan een aantal leuke extra’s bij de deelnemende restaurants zoals een persoonlijke kennismaking met de chef, een streepje livemuziek of een complementair glaasje bubbels.
Culinaire wandelingen
Dit jaar worden er in het kader van Goeste ook enkele gastronomische gidsbeurten georganiseerd. In groepjes van maximaal 16 personen vertrek je aan het Lichttorenplein voor een wandeling vol interessante, culinaire wist-je-datjes. Als eindstop geniet je van een overheerlijk belevingsmenu in één van de deelnemende restaurants.
Tickets voor deze gidsbeurten zijn verkrijgbaar via het Toerismekantoor Knokke of via onderstaande links:
- Donderdag 3 november om 17.30 uur: The Memlinc (€ 74)
- Dinsdag 8 november om 17.30 uur: John Lee (€ 65)
- Woensdag 9 november om 17.30 uur: John Lee (€ 65)
- Donderdag 10 november om 17.30 uur: The Memlinc (€ 74)
- Vrijdag 11 november om 10.30 uur: Il Trionfo (€ 60)
De lijst van deelnemende restaurants is uitgebreid en gevarieerd en kan je terugvinden op de website van Knokke-Heist. Je kan alle deelnemers en hun Goeste-menu’s ontdekken in de uitgebreide brochure die verkrijgbaar is in Toerismekantoor Knokke of bij de deelnemende restaurants. Reserveren doe je rechtstreeks via de restaurants. Vermeld er meteen bij dat je langskomt in het kader van Goeste.